Despre noi

SC AGRO MARKET TRANILVANIA SRL a fost înființată în anul 2016, în comuna Jucu Herghelie, județul Cluj, având ca scop principal satisfacerea nevoilor clienților din domeniul agricol, prin distribuirea de utilaje agricole, agregate si piese de schimb adiacente.

Importăm utilaje noi și second hand, piese pentru utilaje agricole, având o ofertă diversificată care este într-o continuă creștere. Ne propunem să venim în întâmpinarea celor mai exigente cereri din partea clienților, prin soluții optime cu utilaje fiabile și piese de calitatea recomandată de producătorii de top în domeniul utilajelor și al sistemelor agricole.

Avem parteneriate cu furnizori de renume din Germania, Austria, Franța, Belgia, Grecia și Ungaria, reușind să distribuim calitate la un preț corect.

Distribuim piese originale și aftermarket pentru toată gama de utilaje străine, în special pentru Fendt, John Deere, Case, New Holland, Deutz și Claas. Avem o gamă variată de piese și accesorii și pentru alte mărci.

Colaborăm cu peste 100 de producători dintre cei mai renumiți și importanți ai sectorului de piese agricole, astfel putem oferi garanția achiziționării în siguranță pentru piese și utilaje de calitate înaltă.

Echipa Agro Market Transilvania vă stă la dispoziție cu detalii suplimentare pentru orice cerință sau nelămurire. Nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

AGRO MARKET TRANSILVANIA - PUNEM MÂNĂ DE LA MÂNĂ PENTRU O AGRICULTURĂ MAI BUNĂ